Kat in Balans Consult

Extra consult

Bij gedragsveranderingen is er soms sprake van terugval. De aanpassingen die we hebben gedaan in de leefomgeving van de kat en het voorspelbare nieuwe ritme en de regelmaat sluipen er langzaam weer uit door de hectiek van de dag.  Ook is de noodzaak om alles perfect te doen volgens het boekje er een beetje uitgesleten, omdat we ons nu in een fase van “willen” i.p.v. “moeten” bevinden.

Daarom bied ik de mogelijkheid voor het boeken van een extra consult van 60 min. incl. 2 telefonische contact momenten van 15 min. voor de oorspronkelijke hulpvraag  van het Leuke Kat Traject, zodat we samen weer even de puntjes op de i zetten. Wanneer het ongewenste gedrag weer een gewoonte wordt, is het lastiger dan de eerste keer om tot goed resultaat te komen. Trek daarom snel aan de bel, want het is zonde wanneer al jullie inspanningen voor niets zijn geweest.  Stuur mij gerust een berichtje wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Dit consult kan ook geboekt worden als aanvullend consult.

*excl. reiskosten vanaf NS Rotterdam Alexander a € 0,35 per gereden km. <15 km kom ik op de fiets en reken ik geen reiskosten.