Herken je dit?

• Je wordt bang van je kat, ze loert op je en valt je aan
• Je kat sproeit alles onder, dit verpest de sfeer in huis
• Je kat is onzindelijk en plast gewoon op bed terwijl jij toekijkt
• Je kitten is een kleine sloopkogel, ze vernielt het hele huis
• Er is veel spanning tussen de katten; er heerst geen rust in huis.

Hoe zou het voor je zijn als?

• Je rustig heen en weer kan lopen, zonder angst voor je kat?
• Je kat weer alles op de bak doet, ook al loopt ze vrij door het huis?
• Je kat eigenlijk poeslief is en je haar nooit meer kwijt wilt? 
• Jouw katten elkaar niet telkens in de haren vliegen?

 Aan het einde van een traject: 
• Heerst er weer rust in huis en heb je weer plezier in je dier
• Zit jouw kat weer lekker in zijn vel waardoor het ongewenst gedrag verdwijnt
• Weet je precies wat je moet doen om tot resultaat te komen en dit vast te houden

 

 

Hulpvraag: Investering/aanbeveling:    

Preventie, ongewenst gedrag, budget

€80 spInzicht consult aan huis 60 min. 1x telefonische nazorg, gidsje

 

Ongewenst gedrag of eenvoudig probleemgedrag 

€ 127,50 spInzicht consult + 1 vervolg consult, 2x tel. nazorg

 
Complex probleemgedrag (agressie, sproeien, hardnekkige onzindelijkheid) € 175 spInzicht consult + 2 vervolg  consulten of  Leuke Kat Traject incl. huisconsult van 90 min, persoonlijk  behandelplan, 3 maanden nazorg   
Meerdere katten in huis met verschillend ongewenst of probleemgedrag  € 290 Majesteit Traject 5 maandelijkse consulten 45 min. incl. werkboek en begeleiding  

*excl. reiskosten vanaf NS station Rotterdam Alexander a € 0,35 per km. Wanneer ik op de fiets kom worden er geen reiskosten berekend. Het is mogelijk om 2 consulten te combineren in 1 afspraak of om een vervolgconsult per facetime of telefonisch te bespreken. Je betaalt geen BTW omdat ik gebruik maak van de KOR. 

Ja, ik wil ook een leuke kat

Contact

13 + 14 =

Testimonials:

“Je bent bij ons thuis geweest om Cis te bekijken en ons tips te geven tegen het niet willen worden geaaid en enorme bijt (aanval) neigingen tot bloedens toe. Ze kwam zelfs terug om haar gram te halen en bleef aanvallen.  Wij willen je enorm bedanken voor je tips want Cis is enorm lief geworden. 

 “Dotje is een lange tijd onzindelijk geweest. Dit kwam ook doordat ze blaasgruis had. Door voeding aanpassingen is dit goed gekomen. Maar daarna wou ze alsnog niet plassen op de kattenbak. Na alles te hebben geprobeerd in onze ogen, hebben we Anja ingeschakeld. En zij kwam met een oplossing en die was zo simpel.

”Ik wilde je zomaar even een e-mailtje sturen om te vertellen dat het de laatste tijd echt heel goed gaat met Beertje. De slaapkamerdeur staat altijd open en er is niet meer onder of op het bed geplast.”

Mail gerust voor informatie wanneer jij ook klaar bent met het ongewenste gedrag van je kat en zie hoe ik je kan helpen!

Veel gestelde vragen: 

Kun je niet gewoon wat gratis tips geven?

Als tips zouden helpen, zou je probleem al opgelost zijn.  Vooral bij complexere zaken zoals agressie of sproeien is het belangrijk om de motivatie van de kat achterhalen.  Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en een heleboel tips gegoogeld zonder het gewenste resultaat. Dat komt omdat de drijfveer voor het ongewenste gedrag niet is achterhaald en omdat er vaak meerdere problemen spelen, die elk op een andere manier aangepakt moeten worden. Voor een goed resultaat, kies ik altijd voor therapiemethoden die elkaar versterken. Je kan wel kiezen voor het spInzicht Consult, eenvoudige ongewenst gedrag en problemen die nog niet lang bestaan worden daarmee opgelost.  Mocht blijken dat het echt een probleemgedrag betreft, wat  misschien al langer is ingesleten, dan raad ik een upgrade naar Het Leuke Kat Traject aan, dan krijg je een persoonlijke begeleiding om het gedrag  om te buigen op een katvriendelijke manier.

Ik heb het bedrag dat je vraagt gezien, kan dat niet goedkoper?

De gedragstherapie is helemaal afgestemd op jouw kat(ten) en jouw persoonlijke situatie. Hierdoor gaan er veel uren in een compleet traject zitten.  Een belangrijk deel van het succes zit hem in die begeleiding. We kunnen zien hoe jouw kat reageert op het behandelplan en zo nodig kan ik het plan aanpassen om tot een optimaal resultaat te komen.   Ook investeer ik veel om mijn vakkennis op peil te houden, zodat ik de katten en de eigenaren nog beter kan helpen.

Waarom moet ik de urine van mijn kat laten testen bij de dierenarts? Hij sproeit en is niet onzindelijk.

De urinetest is nodig om eventuele lichamelijke oorzaken uit te laten sluiten van zowel plassen als sproeien! Helaas zijn katten meesters in het verbergen van pijn en veel gedragsproblemen worden veroorzaakt door lichamelijk ongemak.  Hierdoor kunnen katten ook de sproeistand aannemen om te plassen. En om het nog ingewikkelder te maken: sommige katten nemen een zittende houding aan terwijl ze sproeien of ze sproeien en legen tegelijkertijd hun blaas.   Je bespaart je kat een hoop pijn en ellende en jezelf een hoop geld wanneer blijkt dat de onzindelijk van jouw kat komt door bijv. blaasontsteking, blaasgruis, blaasstenen, of een andere fysieke oorzaak.  Alleen gedragstherapie geeft in zo’n geval nooit het gewenste resultaat; maar een stappenplan in combinatie met onderzoek, pijnstilling, medicatie en/of dieetvoer voorgeschreven door jouw dierenarts wel!

Is het resultaat gegarandeerd?

Goed resultaat hangt af van de kennis en ervaring van de gedragstherapeut en van de inzet en wensen van de eigenaren.  De duur en de ernst van het probleemgedrag speelt ook een rol.  Wanneer een probleem al jaren speelt is het lastiger om het gedrag om te buigen.  Maar de situatie verbetert altijd! Blijf je aanmodderen, dan verslechterd de situatie gegarandeerd!