Herken je dit?

• Je bent bang van je kat, ze loert op je en valt je aan
• Je komt moeilijk in slaap omdat je denkt dat je de kat hoort rommelen om wild te plassen, je hebt hem immers wel vaker betrapt.
• De kat moet weg van je partner, dit verpest de sfeer in huis.
• Jouw kat moet altijd zijn zin hebben, hij erg dominant
• Zit die theemuts gezellig op schoot te spinnen, bijt ze keihard in je arm!
• De kat plast gewoon op de bank terwijl jij toekijkt! Is ie nou helemaal betoeterd?
• Jouw kat is vreselijk saai, ze speelt niet en zit de hele dag maar boven, is ze wel gelukkig?
• Jouw kat doet lelijk en ze zit daar maar te blazen
• Jouw kitten is een kleine sloopkogel, ze terroriseert het hele huis
• Je doet geen oog meer dicht door het gekrabbel aan de slaapkamerdeur en je moet er morgenvroeg weer uit.
• Er is veel spanning tussen jouw katten, er heerst geen rust in huis.

Hoe zou het voor je zijn als?

• Jouw kat weer die leuke kat wordt net zoals ze vroeger was?
• Jij rustig heen en weer kan lopen, zonder dat ze in je benen hangt?
• Jij rustig door kan slapen, zonder focus op je kat?
• Jullie de kat nooit meer kwijt willen; omdat ze eigenlijk poeslief is?
• Jij weer iets nieuws durft te kopen zonder angst dat het wordt vernield?
• Jij gewoon je kat kan aaien zonder pleisters in de buurt?
• Jouw kat gewoon naar beneden komt en weer begint te spelen?
• Jouw kat weer alles op de bak doet ook al loopt ze vrij door het huis?
• Jouw kitten stopt met slopen en niet meer in je handen hangt?
• Jouw katten elkaar niet telkens in de haren vliegen?

Aan het einde van de consult(en)

• Ben je niet constant meer in de weer met het schoonmaken van urine plekken.
• Wordt er niet meer op je bank of op het bed geplast
• Blijft jouw inrichting als nieuw
• Heb je geen angst meer voor je kat
• Heerst er weer rust in huis
• Wordt je niet meer door de aanvallen verrast
• Ken je de lichaamstaal van je kat
• Weet je precies welke stappen je moet volgen om tot resultaat te komen
• Zit jouw kat weer lekker in zijn vel en hoef je haar niet meer op te sluiten
• Wil jij je kat niet meer kwijt

Hoe eerder je aan de bel trekt, des te sneller het is opgelost

Waar wacht je nog op? Boek nu een consult!

Want ook jij kunt weer plezier in je dier krijgen. Net als ikzelf en anderen voor jou. Ik kan je helpen dus je hoeft het niet alleen te doen. Met behulp van de Kattenmatrix krijg je van mij stap voor stap praktisch uitvoerbare en wetenschappelijk onderbouwde adviezen toegespitst op jouw kat(ten) en jullie situatie. Je staat er nooit alleen voor!

INVESTERING

Jouw investering in een leuke kat is slechts:

€ 75* spInzicht Consult
Basis consult aan huis voor het verhelpen van 1 simpel ongewenst gedrag (vernielzucht of krabben); voor het nog gelukkiger maken van je kat(ten) of ter voorkoming van ongewenst gedrag. Je kan met dit basis consult ook een goede start maken voor het verhelpen van gedragsproblemen die complexer zijn door maandelijks een of meerdere Vervolg Consulten bij boeken. 

€ 90* spInzicht Consult Basis consult aan huis als boven, incl.  Handleiding voor een Gelukkige Kat 

€ 52,50* Vervolg Consult.  Kan meerdere keren geboekt worden in aansluiting op het spInzicht basis consult.  Bouwsteen voor complex gedrag. Ter indicatie: bij onzindelijkheid van 1 kat is gemiddeld 1 vervolg consult voldoende, bij sproeien of agressie gemiddeld 2, bij meerdere ongewenste gedragingen heb je meer consulten nodig, maar iedere kat is anders en elke situatie ook. 

€ 265* Majesteit Pakket
Vijf opeenvolgende maandelijkse consulten van 45 min. aan huis. Voor complex probleemgedrag of meerdere ongewenste gedragingen van 1 of meerdere katten in huis, incl. bestuderen vragenlijst, plattegrond, video materiaal en dagboeken. 

*Reiskosten worden berekend vanaf NS Station Rotterdam-Alexander a  €0,30 per gereden km.  Om te besparen op reiskosten is het ook mogelijk om meerdere consulten te combineren in 1 huisbezoek.

Per consult is eenmaal een korte follow-up per telefoon of e-mail inbegrepen. 

Zie je het voor je? Weer plezier in je dier zonder stress of angst? Neem dan nu contact op, dan vertel ik je hoe het werkt.

Ik heb belangstelling voor een consult

7 + 7 =

Testimonials:

“Je bent bij ons thuis geweest om Cis te bekijken en ons tips te geven tegen het niet willen worden geaaid en enorme bijt (aanval) neigingen tot bloedens toe. Ze kwam zelfs terug om haar gram te halen en bleef aanvallen.  Wij willen je enorm bedanken voor je tips want Cis is enorm lief geworden. 

 “Dotje is een lange tijd onzindelijk geweest. Dit kwam ook doordat ze blaasgruis had. Door voeding aanpassingen is dit goed gekomen. Maar daarna wou ze alsnog niet plassen op de kattenbak. Na alles te hebben geprobeerd in onze ogen, hebben we Anja ingeschakeld. En zij kwam met een oplossing en die was zo simpel.

”Ik wilde je zomaar even een e-mailtje sturen om te vertellen dat het de laatste tijd echt heel goed gaat met Beertje. De slaapkamerdeur staat altijd open en er is niet meer onder of op het bed geplast.”

Mail gerust voor informatie wanneer jij ook klaar bent met het ongewenste gedrag van je kat en zie hoe ik je kan helpen!

Veel gestelde vragen: 

Kun je niet gewoon wat gratis tips geven?

Als tips zouden helpen, zou je probleem al opgelost zijn.  Vooral bij complexere zaken zoals agressie of sproeien is het belangrijk om de motivatie van de kat achterhalen.  Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en een heleboel tips gegoogeld zonder het gewenste resultaat. Dat komt omdat de drijfveer voor het ongewenste gedrag niet is achterhaald en omdat er vaak meerdere problemen spelen, die elk op een andere manier aangepakt moeten worden. Voor een goed resultaat, kies ik altijd voor therapiemethoden die elkaar versterken. Je kan wel kiezen voor het spInzicht Consult, eenvoudige ongewenst gedrag en problemen die nog niet lang bestaan worden daarmee opgelost.  Mocht blijken dat het echt een probleemgedrag betreft, wat  misschien al langer is ingesleten, dan raad ik een upgrade naar Het Leuke Kat Traject aan, dan krijg je een persoonlijke begeleiding om het gedrag  om te buigen op een katvriendelijke manier.

Ik heb het bedrag dat je vraagt gezien, kan dat niet goedkoper?

De gedragstherapie is helemaal afgestemd op jouw kat(ten) en jouw persoonlijke situatie. Hierdoor gaan er veel uren in een compleet traject zitten.  Een belangrijk deel van het succes zit hem in die begeleiding. We kunnen zien hoe jouw kat reageert op het behandelplan en zo nodig kan ik het plan aanpassen om tot een optimaal resultaat te komen.   Ook investeer ik veel om mijn vakkennis op peil te houden, zodat ik de katten en de eigenaren nog beter kan helpen.

Waarom moet ik de urine van mijn kat laten testen bij de dierenarts? Hij sproeit en is niet onzindelijk.

De urinetest is nodig om eventuele lichamelijke oorzaken uit te laten sluiten van zowel plassen als sproeien! Helaas zijn katten meesters in het verbergen van pijn en veel gedragsproblemen worden veroorzaakt door lichamelijk ongemak.  Hierdoor kunnen katten ook de sproeistand aannemen om te plassen. En om het nog ingewikkelder te maken: sommige katten nemen een zittende houding aan terwijl ze sproeien of ze sproeien en legen tegelijkertijd hun blaas.   Je bespaart je kat een hoop pijn en ellende en jezelf een hoop geld wanneer blijkt dat de onzindelijk van jouw kat komt door bijv. blaasontsteking, blaasgruis, blaasstenen, of een andere fysieke oorzaak.  Alleen gedragstherapie geeft in zo’n geval nooit het gewenste resultaat; maar een stappenplan in combinatie met onderzoek, pijnstilling, medicatie en/of dieetvoer voorgeschreven door jouw dierenarts wel!

Is het resultaat gegarandeerd?

Goed resultaat hangt af van de kennis en ervaring van de gedragstherapeut en van de inzet en wensen van de eigenaren.  De duur en de ernst van het probleemgedrag speelt ook een rol.  Wanneer een probleem al jaren speelt is het lastiger om het gedrag om te buigen.  Maar de situatie verbetert altijd! Blijf je aanmodderen, dan verslechterd de situatie gegarandeerd!