Photo by Jonas Vincent on Unsplash

Borgingstraject

Aanvulling op het Keurige Kat traject in de volgende situaties:

. soms is een casus complex;  meerdere katten in de groep vertonen verschillende ongewenst gedragingen die je allemaal tegelijk wil of moet aanpakken.  In dat geval is een langer- of een tweede consult met intensievere begeleiding een optie.

. je hebt wegens omstandigheden nog niet alles uit het behandelplan kunnen implementeren

. je wil graag 6 maanden begeleiding in plaats van 3, zodat je kunt blijven overleggen met mij

.er is al wat tijd verstreken sinds mijn consult en je hebt andere prioriteiten gehad de afgelopen maanden; nu wil je het plan (onder begeleiding) weer oppakken

.er zijn grote veranderingen in jouw omstandigheden en je vraagt je af of ik nogmaals langs wil komen om te zien of we dingen aan moeten aanpassen

. je kat valt terug in haar oude patroon terwijl het eerst zo goed ging tijdens het traject

Wat de reden ook is, ik laat je niet in de steek!

Ik bied je de mogelijkheid tot het bijboeken van het Purrfecte Kat borgingstraject. Zie het als een extra steuntje in de rug om het nieuw aangeleerde gedrag goed te verankeren en terugval te voorkomen in de hectiek van alledag.  We zetten de puntjes weer even op de i tijdens het tweede consult en gaan rustig na wat goed gewerkt heeft en wat we eventueel willen aanpassen wegens veranderde omstandigheden. 

Investering:

Het Purrfecte Kat traject bij te boeken voor € 127 all-in. Je krijgt dan 6 maanden begeleiding in plaats van 3 maanden en een tweede consult aan huis.  De evaluatie vindt plaats na 12 maanden i.p.v. 6, zo weet je zeker dat het het probleemgedrag onder alle omstandigheden en seizoenen is opgelost!

 

2 + 10 =