Kattendebat

KATTENDEBAT “TEBBIE IN HUIS?”:  Altijd al willen weten hoe het nu echt zit met dat kleine stuk eigengereid? Waarom je tijger op het aanrecht springt en aan de bank hangt? Waarom jouw diva dol is op jouw stinkende schoenen of waarom katten kopjes geven? Wil jij meer weten over kattentaal en communicatie? Waarom katten zo graag in dozen zitten of zo dramatisch doen over een dichte deur? Praat gezellig mee en leef je in tijdens het kattendebat.
Leuke interactieve middag of avond voor kattenpersoneel en kattenliefhebbers.  Nodig thuis wat vrienden, familie of buren uit en we maken er een gezellige en informatieve belevenis van.  Ook leuk voor dierenartspraktijken, kattenpensions/hotels, dierenwinkels, buurthuizen, serviceflats die iets leuks willen organiseren voor hun klanten of (buurt)bewoners.  Omdat ik het klein en interactief (max. 10 personen) wil houden heb je alleen wat stoelen nodig. In ongeveer 60 min krijg je meer inzicht in het gedrag van katten en geef ik tips ter voorkoming van gedragsproblemen en voor het inrichten van een katvriendelijk huis.  Daarna is er nog tijd voor het beantwoorden van vragen.

Voor slechts € 55 krijgen je van mij een heleboel spInzicht, dat is maar  € 5 ,50 per persoon! Reiskosten van € 0,19 per gereden km vanaf postcode 2906 volgens de ANWB routeplanner komen daar nog bij.

Bel nu tel 06 30815872 voor een afspraak of stuur een berichtje naar 2kattengedrag@gmail.com