Kattendebat

“TEBBIE IN HUIS?”   Altijd al willen weten hoe het nu echt zit met dat kleine  stuk eigengereid? Waarom je tijger op het aanrecht springt en aan de bank hangt? Waarom jouw diva dol is op jouw stinkende schoenen of waarom katten kopjes geven? Wil jij meer weten over kattentaal en communicatie? Waarom katten zo graag in dozen zitten of zo dramatisch doen over een dichte deur? Praat gezellig mee en leef je in tijdens het kattendebat.

 

Leuke interactieve ochtend, middag of avond voor kattenpersoneel en kattenliefhebbers.  Nodig thuis wat vrienden, familie of buren uit en we maken er een gezellige en informatieve belevenis van.  Ook leuk voor dierenartspraktijken, kattenpensions/hotels, dierenwinkels, buurthuizen, serviceflats die iets leuks willen organiseren voor hun klanten of (buurt)bewoners.  Omdat ik het klein en interactief (< 10 personen) wil houden heb je alleen wat stoelen nodig. In ongeveer 75 min krijg je meer inzicht in het gedrag van katten en geef ik tips ter voorkoming van gedragsproblemen en voor het inrichten van een katvriendelijk huis.  Daarna is er nog tijd voor het beantwoorden van vragen, totale duur ongeveer anderhalf uur.

Voor € 75 all-in voor het gehele Rotterdam-Rijnmondgebied voor max. 10 personen, dat is slechts € 7,50 per persoon! Bel nu tel 06 30815872 voor de mogelijkheden.

 

SPINZICHT CONSULT

Heb jij meer belangstelling voor advies op maat in de privésfeer? Boek dan het Spinzicht consult. Dit huisconsult heb ik ingesteld ter voorkoming van problemen of voor een simpel  gedragsadvies. Onderwerpen voor dit consult kunnen zijn: krabben aan meubels; aandacht vragend gedrag of krabben en miauwen bij de slaapkamerdeur; op het aanrecht springen; een kat erbij, waar moet je opletten, hoe laat je de katten wennen aan elkaar; verhuizen met je kat; vuurwerk gewenning;  je kat goed voorbereiden op de komst van je baby; spelen met je kat; alles over de kattenbak en zijn omgeving; alles over reismandjes- en halsbandjes/tuigjes en het wennen hieraan; overmatig eten, voeren en voedselverrijking; vachtverzorging en nageltjes knippen; optimalisering leefomgeving, tuin, balkon, lichaamstaal van je kat.

Het Spinzicht consult bestaat uit een telefonisch intake, een huisbezoek van 1 uur waarin ik met je door het huis loop en jouw vragen beantwoord en eventueel een hand-out  over het besproken onderwerp. Voor € 65 all-in voor Rotterdam-Rijnmond krijg je meer inzicht in jouw eigen kat en situatie. Bel gerust 06 30815872 voor meer informatie.