Kattenoppas aan huis

Wens jij dat jouw diva’s gekoesterd wordens tijdens je afwezigheid? Wil je ze de stress besparen van een pension en met een gerust hart thuis achterlaten bij een betrouwbare en betrokken oppas? In Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam-Oost verzorg ik graag jouw katten in hun vertrouwde omgeving en neem ik jouw dagelijkse zorg graag uit handen.

 

Herken je dit?

In je hart blijf je het liefste thuis maar je beseft dat jij niet goed voor jouw diva’s kan zorgen als je niet eerst goed voor jezelf zorgt.  Je moet af en toe even opladen en daarna sta je weer dag en nacht voor je tijgertjes klaar. Je wil gewoon met een gerust hart op vakantie en zeker weten dat alles goed gaat met je harige kinders. Het liefst wil je dat een ander ziet wat jij ook ziet en dat de normale routine van je katten zo min mogelijk wordt verstoord. Je wil dat je katten aandacht krijgen want dat zijn ze gewend. Ze vinden het al niet tof als je op vakantie gaat, want alle katten hebben een hekel aan veranderingen…. Of jouw lieverd staat op dieetvoer of krijgt 2x daags een pilletje en je vindt het terecht belangrijk dat daar op een verantwoordelijke wijze mee om wordt gegaan. Het gaat wel heel ver om daarvoor thuis te blijven. Een goede balans tussen werk en ontspanning is hard nodig anders word je daar zelf ook niet vrolijker van en daar is jouw kat dan ook niet bij gebaat. Maar je geeft wel je huissleutel af aan een vreemde om zorg te dragen voor jouw kostbare bezit….

Stel je nu eens voor dat het zo zou gaan:

Iemand met verstand van zaken komt geheel vrijblijvend een uurtje kennismaken met jou en de katten.  Zodat je rustig kan ervaren wie je in huis haalt en kan bekijken of het goed voelt. Je kan meteen observeren hoe jouw katten op de oppas reageren, dat vind ik ook belangrijk. Jij kent je diva’s tenslotte het best! Natuurlijk mag je mij interviewen en vragen naar referenties. Ik neem een blanco oppasovereenkomst met je door en de algemene voorwaarden. Ik vertel hoe ik je dagelijks op de hoogte houd van het wel en wee van je diva’s via Messenger of whatsapp. Je staat altijd in direct contact met mij als verzorger en ik ben van 07:00 tot 23:00 uur bereikbaar tijdens de oppasperiode. Ook in de weekends en tijdens het kerstdiner of oudejaarsavond😉. Als jij het goed vindt doorlopen wij de ruimtes waar de katten verblijven tijdens jouw afwezigheid en laat je zien waar de kattenbakken staan en alle andere kattenspulletjes en benodigdheden. Bovendien wijs je mij de favoriet loungeplekjes van je katten aan. Je vertelt mij over jouw gewoontes met de katten en ik laat je eerlijk weten of ik die in stand kan houden of niet. Ik denk met je mee en we komen alleen tot samenwerking als het goed voelt voor ons beiden en de katten. Dat mag je mij later laten weten en wat mij betreft mag je meerdere oppassen uitnodigen om te vergelijken. Voor mij als Cat Nanny is het ook belangrijk om een klik te hebben, want jouw katten worden in de loop van de tijd ook een heel beetje van mij😉 en ik bouw natuurlijk wel een band met ze op. Ik koester ze tijdens jouw afwezigheid en dat vind ik een grote verantwoordelijkheid.

Waar wacht je nog op?

Ga net als anderen voor jou, zorgeloos op vakantie en geniet.  Ik neem met alle liefde de dagelijkse zorg voor jouw bontbabies uit handen en koester ze tijdens jouw afwezigheid met de “Koester Kat” oppasservice. Is het niet fijn om zo onbezorgd weg te kunnen gaan?

Ik nodig je uit:

Om contact met mij op te nemen via telefoonnummer 06 30815872 of via 2kattengedrag@gmail.com voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. Ik bied kwaliteitszorg op maat en ben zeer flexibel en altijd bereikbaar. Uit de verschillende opties kun je kiezen wat voor jouw tijgertjes het beste werkt. Ik ben integer en betrouwbaar en ben > 30 jaar bij het Ministerie van Defensie werkzaam geweest. Verder ben ik sinds 2006 vrijwilliger bij Stichting Zwerfkatten Rijnmond en ik weet door mijn opleidingen en ervaring alles over katten. Ik ben op elke situatie voorbereid met mijn Magic Cat Lady’s Bag die ik overal mee naar toe sjouw (plastic overschoenen, handschoenen, EHBO set, tekentang, kattenkruid, matatabi stokjes, veertjes, speeltjes, sleutelspray, plastic zakjes, handalcohol, schoonmaakdoekjes, etc.) Over mij wordt vaak gezegd dat ik zelf een kat ben😉 dus jouw diva’s hebben voor mij geen geheimen meer.

Tijdens onze samenwerking tijdens de oppasperiode:

-Krijg je van mij een sleutellabel met de namen van je kat erop

-Monitor ik de gezondheid van jouw katten m.b.v. een lijstje wat ik dagelijks afvink/invul

-Houd ik je dagelijks op de hoogte over het wel en wee van je katten via whatsapp

-Ververs ik water- en voer nadat ik de bakjes heb gereinigd

-Zorg ik dagelijks voor een schone kattenbak en geef de grote beurt volgens jouw eigen schema

-Speel of kroel ik met jouw diva’s tijdens de geboekte tijd

-Kan ik je goed adviseren om je katten gelukkig te houden

-Ga ik in geval van nood met jouw kat naar de dierenarts

-Leg ik ook de post uit het zicht en geef ik je planten water

-Sproei ik op verzoek je tuin- of balkonplanten

-Zet ik de vuilcontainer aan de weg of haal hem binnen

-Haal ik desgewenst een boodschappenpakketje voor na de vakantie

-Blijf je vaak spontaan een tijdje weg, dan kun je gebruik maken van mijn gratis sleutel

bewaarservice. Je hoeft dan alleen te appen voor overleg of ik aanwezig ben om de zorg over te nemen.

-Geen annuleringskosten

-Professionele, verzekerde kattenoppas aan huis

Tarieven en mogelijkheden van de Koester Kat Oppasservice op een rij:

1x daags 30 min voor 1 kat € 12

1x daags 20 min voor 2 schuwe katten met 1 kattenbak of een groepje zwerfkatten voeren € 12

1x daags 45 min voor 1 of 2 katten  € 14

1x daags 45 min voor 3 katten € 15,50

1x daags 60 min voor 4 katten of meer € 18 plus € 1 voor elke kattenbak boven de 4

  • Toeslag 1e en 2e kerstdag, 1 januari, 1e paasdag en 1e pinksterdag € 5 euro per dag ongeacht het aantal katten
  • Stofzuigen alleen in de kamers waar de katten verblijven bij langere afwezigheid €5,00 per keer per verdieping
  • Tuin sproeien €5,00 per keer
  • Boodschappenpakketje voor na de vakantie €7,50 per keer (exclusief de kosten van de boodschappen)
  • Begeleiden van de kat naar de dierenarts €15 tijdens oppasperiode (exclusief dierenarts kosten, medicatie en evt. taxikosten)
  • In Capelle a/d IJssel en binnen de straal van 5 km vanaf het IJsselland ziekenhuis worden geen reiskosten berekend. Bij een afstand >5 kilometer volgens de ANWB-routeplanner worden er kosten in rekening gebracht van € 0,25 per gereden kilometer, maar de eerste 5 km in afstand hoef je nooit te betalen.
  • Mogelijkheid tot huren van voerpuzzels en voerbakken met timer tijdens de oppasperiode € 2,50 per week per stuk incl. batterijen
  • Vachtonderhoud/klittencontrole/spotcombing (half)langhaar tijdens de vakantie € 2 per dag per kat
  • Nagels knippen € 7
  • Sleutel ophalen of brengen gratis bij boekingen >5 dagen; bij boekingen < 5 dagen kost dat € 3,50 per rit of je komt de sleutel bij mij brengen of halen.  Ik heb ook een gratis sleutel bewaarservice.

Alle oppaskatten moeten gevaccineerd zijn voor Kattenziekte (entingnr. 13 max. 3 jaar geleden) en Niesziekte (entingnr. 14 max. 1 jaar geleden) of een recente Titerbepaling kunnen overleggen.  Neem een kijkje bij mijn Wall of Paws en bel 06 30815872 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak .