Kattenoppas:

Door mijn opleidingen en ervaring ben ik een professionele kattenspecialist.   Over mij wordt vaak gezegd dat ik zelf een kat ben, dus jouw diva’s hebben voor mij geen geheimen 🙂

Tijdens onze  samenwerking:

-Krijg je van mij een sleutellabel met de naam van je kat erop

-Monitor ik het gedrag en de gezondheid van jouw katten 

-Houd ik je dagelijks op de hoogte

-Ben ik tijdens jouw oppasperiode bereikbaar van 08:30 tot 21:30 uur 

-Ververs ik water- en voer nadat ik de bakjes heb gereinigd

-Reinig ik wekelijks de waterfontein en vervang ik zonodig het filter

-Zorg ik dagelijks voor schone kattenbakken en sop ik ze elke 7 dagen uit 

-Speel of kroel ik met jouw diva’s en zorg ik voor afwisseling in spel en verrijking

-Ga ik zo nodig met jouw kat naar de dierenarts

-Ruim ik de ongelukjes en presentjes van jouw katten op

-Leg ik de post uit het zicht en geef ik je planten water

-Dien ik zalfjes, druppels of orale medicatie toe

 

Tarieven 1x daags bezoek aan huis:

1 of 2 katten € 12,50

3 of 4 katten € 15,50

5 of 6 katten € 18,50

7 of meer  € 21,50

Je katten worden zeer liefdevol verzorgd en goed in de gaten gehouden tijdens je afwezigheid. Een bezoek duurt minimaal 30 minuten voor 1 of 2 katten en verhoudingsgewijs langer bij meerdere katten in huis. Na de verzorging neem ik de tijd voor het wennen, of het geven van aandacht, spelen of kroelen; net wat jouw majesteit wenst. 

Servicegebied Capelle a/d IJssel, Rotterdam-Ommoord, Rotterdam-Oosterflank, Rotterdam-Alexanderpolder, Rotterdam-Prinsenland, Kralingseveer, Kralingse Zoom, Fascinatio, Oud Krimpen a/d IJssel, deel Nieuwerkerk a/d IJssel.  Check de postcode: 2901 t/m 2909 heel Capelle a/d IJssel; 2911CE/CP/CS/CV/ED/EG/GA/HB/HH/ RB/ RC/RD/RE/RG in Nieuwerkerk a/d IJssel; 2921 in Krimpen a/d IJssel en postcodes 3061, 3064 t/m 3069 in Rotterdam.

 

 

 

Extra’s en toeslagen:

Toeslag feestdagen € 5 per bezoek per dag ongeachte het aantal katten op: Nieuwjaarsdag, Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Kerstdagen.

Je doet jouw sleutel met je naam in mijn brievenbus of ik kom hem gratis ophalen bij boekingen >5 dagen, bij kortere afwezigheid reken ik € 5 per rit als ik niet in de buurt ben. Ik heb ook een gratis sleutelbewaarservice voor vaste klanten.

Stofzuigen in de kamers waar de katten verblijven € 5 per keer per verdieping.

Tuin sproeien € 5 per keer

Begeleiden van de kat naar de dierenarts tijdens oppas periode € 25 per keer excl. dierenartskosten, medicatie en evt. taxikosten in geval van nood.

Huren voerpuzzels en automatische voerbakken met 3 vakken € 5 per week incl. batterijen. Deze zijn ideaal wanneer je kat 2x daags medicatie nodig heeft of wanneer je kat zijn dagelijkse portie voer in 1x opschrokt.

Vachtonderhoud en beauty (alleen als de kat dat toestaat): Klittencontrole/spotcombing/ droogshampoo/borstelen/oogjes schoonmaken/nagels voorpoten knippen € 10 per kwartier.

Extra benodigde tijd bij het vertonen van agressie tijdens de verzorging of bij agressie/vluchtgedrag voor het toedienen van medicatie € 5 per kwartier

Alle oppaskatten moeten geldig gevaccineerd zijn.

Neem ook een kijkje bij mijn Wall of Paws

Neem contact met mij op

14 + 6 =

  

   

Wat vinden anderen?

Wij hebben dit jaar voor het eerst Voor Kat & Co ingeschakeld om tijdens onze vakantie de katten te verzorgen.
Heerlijk om zo goed op de hoogte gehouden te worden, het heeft ons echt ontzorgd. De katten waren niet erg toeschietelijk, maar hebben zich uiteindelijk toch gewonnen gegeven en zich laten liefkozen. We komen zeker terug!” 

Marianne H.

 “Anja heeft een week op mijn kat gepast, naar volle tevredenheid! Ik kreeg elke dag een foto/berichtje over hoe het met de kat ging, heel geruststellend. En je merkt dat ze het echt leuk vindt om te doen. Ik schakel haar graag weer in als ik weer een oppas voor m’n kat nodig heb. Aanrader!!” 

Denise W.

 

“Anja is geweldig goed met de katten. Al langere tijd maken wij gebruik van haar diensten voor kortere of langere periode van afwezigheid en altijd tot volle tevredenheid van onze Kip en Pollewop. Een geruststelling tijdens afwezigheid om te weten dat de verzorging in uitstekende handen is bij Anja.””

Cor S.

“Anja heeft, net als vorig jaar, 2 weken op onze 2 katjes gepast en niets dan lof hierover. Het gaat hier om 2 (ex-)asielkatjes, waarbij het erg moeilijk is om deze ergens anders onder te brengen. In zo’n geval is zo iemand als Anja echt een uitkomst. De beestjes kunnen lekker in hun vertrouwde omgeving blijven en worden dagelijks op deskundige wijze van hun natje en droogje (en niet te vergeten : aandacht!) voorzien. Absoluut een aanrader!”

Bert

Enorm goed gevoel bij deze manier van kattenopvang tijdens de vakantie. Geen moment zorgen gemaakt om mijn kat. Liefdevol verzorgd en vertroeteld en nog tips na afloop. Erg tevreden! Bedankt Anja  

Chantal S.

 

“Super blij met onze vaste en betrouwbare kattenoppas. Anja heeft al meerdere keren onze katten verzorgt en dit doet ze met veel liefde. Ook hou ze in de gaten hoe de katten zich gedragen gedurende de oppasperiode. Ze is een echte kattenvriend.”

Dominic

Anja als vakantieoppas voor mijn twee katten was een schot in de roos. Fijne communicatie over het welzijn van je katten. Betrouwbaar en niet snel in paniek. Veel waarde voor je geld.”

Peter

Professionele oppas, administratie en gegevens over de katten zijn keurig in orde. Altijd zeer prettig contact met de oppas. Voor de katten wordt met veel liefde echt de tijd genomen. Kortom; zeer tevreden!”

Bo