Kattenoppas:

Vind jij ook dat kattenoppas meer is dan het geven van wat water en voer en het uitscheppen van de kattenbak?  Kies dan voor een echte cat nanny met verstand van gedrag en vacht en gun jouw kattenkinderen  tijdens jouw vakantie ook een fijne tijd.  Door mijn opleidingen (klik hier) en ervaring ben ik een professionele kattenspecialist.   Over mij wordt vaak gezegd dat ik zelf een kat ben, dus jouw diva’s hebben voor mij geen geheimen :-).  Tarieven voor 1x daags uitgebreid bezoek aan huis:

1 kat € 13,50

2 katten € 15,50

3 katten € 17,50

4 katten € 19,50

5 t/m 7 katten € 25

2x standaard bezoek per dag (geen vast tijdstip) € 10 toeslag  per dag (alleen op aanvraag)

Perzische katten en Britse of Schotse langharen  € 5 toeslag per dag i.v.m. noodzakelijk kammen (kan alleen wanneer de kat dat toe blijft staan gedurende jouw afwezigheid) 

Toeslag erkende feestdagen € 5 per bezoek

Dierenarts bezoek € 25 excl. dierenartskosten, evt. medicatie, reis- en parkeer kosten of je machtigt zelf iemand die met de kat naar de dierenarts gaat in geval van nood.

Alle oppaskatten moeten een geldig vaccinatiebewijs hebben.  Kattenziekte (#13) max. 2 jaar geleden en niesziekte (#14) max. 1 jaar geleden. 

Bel of app 06 30815872  voor meer informatie. 

Servicegebied Schenkel-Noord, Capelle Centrum, ‘s-Graveland, Ommoord, Prinsenland, Nieuw Terbregge.  App mij even op 06 30815872 voor een vrijblijvende kennismaking; na de kennismaking kun je desgewenst gebruikmaken van het reserveringsformulier onderaan deze pagina.

Neem ook een kijkje bij mijn Wall of Paws onder deze link: https://www.voorkatenco.nl/kattenoppaswall-of-paws/ 

Vakantiedoos voor je kat! Ik neem hem voor je mee in de oppasperiode. Ter stimulatie van de eerste 2 fases van de jacht. Inclusief mini gids I love Happy Cats met tips om je katten nog gelukkiger te maken en een speelhandleiding. De bewaardoos kost € 27,50 en bevat de originele Cat Dancer om  door beweging je kat aan te zetten tot spelen, een speelgoedmuis met een veer om achteraan te rennen of  in de lucht te gooien en in de bek te nemen, een vis om te trappelen, een grote Octopoessie gevuld met valeriaan wortel  en een zakje met een mix van kattenkruid/valeriaanwortel om de speeltjes van je kat aantrekkelijk te houden. De minigids uit de vakantiedoos kun je ook los bestellen  onder deze link: https://www.felinova.be/product/minigids?happycats=1019

Aanvraag kattenoppas (na mijn bevestiging staat de reservering pas vast)

Aantal katten

Vaccinatie

Extra

Algemene voorwaarden

3 + 2 =

Wat vinden anderen?

Wij hebben dit jaar voor het eerst Voor Kat & Co ingeschakeld om tijdens onze vakantie de katten te verzorgen.
Heerlijk om zo goed op de hoogte gehouden te worden, het heeft ons echt ontzorgd. De katten waren niet erg toeschietelijk, maar hebben zich uiteindelijk toch gewonnen gegeven en zich laten liefkozen. We komen zeker terug!” 

Marianne H.

 “Anja heeft een week op mijn kat gepast, naar volle tevredenheid! Ik kreeg elke dag een foto/berichtje over hoe het met de kat ging, heel geruststellend. En je merkt dat ze het echt leuk vindt om te doen. Ik schakel haar graag weer in als ik weer een oppas voor m’n kat nodig heb. Aanrader!!” 

Denise W.

 

“Anja is geweldig goed met de katten. Al langere tijd maken wij gebruik van haar diensten voor kortere of langere periode van afwezigheid en altijd tot volle tevredenheid van onze Kip en Pollewop. Een geruststelling tijdens afwezigheid om te weten dat de verzorging in uitstekende handen is bij Anja.””

Cor S.

“Anja heeft, net als vorig jaar, 2 weken op onze 2 katjes gepast en niets dan lof hierover. Het gaat hier om 2 (ex-)asielkatjes, waarbij het erg moeilijk is om deze ergens anders onder te brengen. In zo’n geval is zo iemand als Anja echt een uitkomst. De beestjes kunnen lekker in hun vertrouwde omgeving blijven en worden dagelijks op deskundige wijze van hun natje en droogje (en niet te vergeten : aandacht!) voorzien. Absoluut een aanrader!”

Bert

Enorm goed gevoel bij deze manier van kattenopvang tijdens de vakantie. Geen moment zorgen gemaakt om mijn kat. Liefdevol verzorgd en vertroeteld en nog tips na afloop. Erg tevreden! Bedankt Anja  

Chantal S.

 

“Super blij met onze vaste en betrouwbare kattenoppas. Anja heeft al meerdere keren onze katten verzorgt en dit doet ze met veel liefde. Ook hou ze in de gaten hoe de katten zich gedragen gedurende de oppasperiode. Ze is een echte kattenvriend.”

Dominic

Anja als vakantieoppas voor mijn twee katten was een schot in de roos. Fijne communicatie over het welzijn van je katten. Betrouwbaar en niet snel in paniek. Veel waarde voor je geld.”

Peter

Professionele oppas, administratie en gegevens over de katten zijn keurig in orde. Altijd zeer prettig contact met de oppas. Voor de katten wordt met veel liefde echt de tijd genomen. Kortom; zeer tevreden!”

Bo