Kattenoppas service:

Het fysiek en mentale welzijn van je kattenkinderen staat altijd voorop zodat jij kan genieten van een onbezorgde vakantie.

All-in* voor 1x daags een uitgebreid bezoek aan huis:

1 kat  € 15

2 katten € 17 

3 katten € 19 

4 katten € 21 

>5 katten € 25

Toeslag officiële feestdagen € 5

Dierenarts bezoek in geval van nood € 25

Toeslag 2 standaard bezoeken van 30 min. € 10

Bezoek tussen na 18:00 en voor 09:00 uur € 3,50 per dag

Doorkammen kattenvacht met droogshampoo € 15 per kat 

 

 

*Inclusief: reinigen voer- en waterbakjes, verversen water en voer,  uitscheppen kattenbakken, vegen rond de kattenbakken, wekelijks uitsoppen kattenbakken, wekelijks stofzuigen losse haren woonkamer;  spelen en aandachtgeven; toedienen orale medicatie, evt. vissen voeren; uitlenen van voerpuzzels, catmate voerautomaten, extra kattenbak (mits voorradig), post sorteren; kamerplanten water geven;  vuilcontainers buiten zetten;  gordijnen open- en dichtdoen, verlichting afwisselen, dagelijkse updates via whatsapp, voortzetting van de oppasservice bij vertraging, sleutel terugbrengen en reiskosten voor postbode gebied 2901 t/m 2903, 2906, 2907, 3064 t/m 3069. Neem ook een kijkje bij mijn Wall of Paws onder deze link: https://www.voorkatenco.nl/kattenoppaswall-of-paws// Voor alle oppaskatten moet je een geldig vaccinatiebewijs kunnen overleggen  voor nies- en kattenziekte. Katten moeten  vrij zijn van parasieten.  

Aanvraag kattenoppas (na bevestiging staat uw reservering pas vast).

Aantal katten

Vaccinatie

Extra

Algemene voorwaarden

3 + 2 =

Wat vinden anderen?

Wij hebben dit jaar voor het eerst Voor Kat & Co ingeschakeld om tijdens onze vakantie de katten te verzorgen.
Heerlijk om zo goed op de hoogte gehouden te worden, het heeft ons echt ontzorgd. De katten waren niet erg toeschietelijk, maar hebben zich uiteindelijk toch gewonnen gegeven en zich laten liefkozen. We komen zeker terug!” 

Marianne H.

 “Anja heeft een week op mijn kat gepast, naar volle tevredenheid! Ik kreeg elke dag een foto/berichtje over hoe het met de kat ging, heel geruststellend. En je merkt dat ze het echt leuk vindt om te doen. Ik schakel haar graag weer in als ik weer een oppas voor m’n kat nodig heb. Aanrader!!” 

Denise W.

 

“Anja is geweldig goed met de katten. Al langere tijd maken wij gebruik van haar diensten voor kortere of langere periode van afwezigheid en altijd tot volle tevredenheid van onze Kip en Pollewop. Een geruststelling tijdens afwezigheid om te weten dat de verzorging in uitstekende handen is bij Anja.””

Cor S.

“Anja heeft, net als vorig jaar, 2 weken op onze 2 katjes gepast en niets dan lof hierover. Het gaat hier om 2 (ex-)asielkatjes, waarbij het erg moeilijk is om deze ergens anders onder te brengen. In zo’n geval is zo iemand als Anja echt een uitkomst. De beestjes kunnen lekker in hun vertrouwde omgeving blijven en worden dagelijks op deskundige wijze van hun natje en droogje (en niet te vergeten : aandacht!) voorzien. Absoluut een aanrader!”

Bert

Enorm goed gevoel bij deze manier van kattenopvang tijdens de vakantie. Geen moment zorgen gemaakt om mijn kat. Liefdevol verzorgd en vertroeteld en nog tips na afloop. Erg tevreden! Bedankt Anja  

Chantal S.

 

“Super blij met onze vaste en betrouwbare kattenoppas. Anja heeft al meerdere keren onze katten verzorgt en dit doet ze met veel liefde. Ook hou ze in de gaten hoe de katten zich gedragen gedurende de oppasperiode. Ze is een echte kattenvriend.”

Dominic

Anja als vakantieoppas voor mijn twee katten was een schot in de roos. Fijne communicatie over het welzijn van je katten. Betrouwbaar en niet snel in paniek. Veel waarde voor je geld.”

Peter

Professionele oppas, administratie en gegevens over de katten zijn keurig in orde. Altijd zeer prettig contact met de oppas. Voor de katten wordt met veel liefde echt de tijd genomen. Kortom; zeer tevreden!”

Bo