Kattenoppas

Wil jij je diva de stress besparen van een pension en met een gerust hart thuis achterlaten bij een betrouwbare en betrokken oppas tijdens jouw afwezigheid? In Capelle a/d IJssel, Rotterdam-Oost en Krimpen a/d IJssel verzorg ik graag je katten in hun vertrouwde omgeving. Je staat altijd in direct contact met mij als verzorger en ik houd je dagelijks op de hoogte. Uiteraard moeten de dieren minimaal 1x daags verzorgd en gecontroleerd worden. De verzorging bestaat uit dagelijks uitscheppen en bijvullen kattenbak, compleet schoonmaken van kattenbakken volgens jouw schema, schoonmaken water/voerbakjes en verversen water en voer, opruimen/schoonmaken ongelukjes, aandacht geven d.m.v. spelen, kroelen, kammen of borstelen.

Heb je een kat met (half)langhaar? Boek dan een vachtverzorgingsarrangement tijdens de vakantie, ik ben n.l. ook gediplomeerd kattentrimmer. Zorg er wel voor dat de kattenvacht in goede conditie is voor je vakantie.  Katten zijn vaak gespannen tijdens veranderingen en dat kan leiden tot slechtere vachtverzorging en klitten. Vaak moet een kat ook eerst even wennen aan de verzorgers voordat zij een grondige vachtverzorging toelaat.

Na het verzorgen wordt er met de katten gespeeld en/of gekroeld en dan leg ik ook meteen de post uit het zicht.  Ik neem vaak eigen speelgoed mee ter afwisseling en laat hengeltjes e.d. die ik niet kan reinigen achter bij jou en je katten.

Heeft jouw kat afgepast voer of geef je meerdere maaltijden per dag? Je kan bij mij automatische voerbakken huren tijdens de oppasperiode.

Bij langere afwezigheid verzorg ik indien gewenst ook de planten of tuin en stofzuig ik de kamers waarin de katten verblijven. Natuurlijk worden ook de ongelukjes van je lievelingen met liefde opgeruimd door hun tijdelijke personeel.

Vooraf kom ik kennismaken en kunnen we precies bespreken hoe je alles het liefst wilt hebben tijdens je afwezigheid.

Wil je na de oppasperiode advies op maat om de leefomgeving van jouw katten te optimaliseren? Dan kan dat voor een speciaal tarief.  Omdat ik geen vaste tijden kan garanderen tijdens het oppassen is het niet mogelijk  insuline toe te dienen.

WALL OF PAWS<3