Gratis

ADVIES:  Wil jij even sparren over het gedrag van jouw kat of ben je op zoek naar informatie over vacht of gedrag? In een kort telefoongesprek van ca. 15 minuten geef ik antwoord op je vragen en kan ik je eventueel adviseren over de te nemen stappen.  Dit telefoongesprek is geen telefonisch gedragsconsult; ik geef algemene adviezen. Voor het oplossen van complexe casussen zoals agressie en sproeien is er vaak een traject van gedragstherapie nodig.

CHIPREADER: Ik ben in het bezit van een chipreader. Zie jij een kat in nood en  twijfel je of hij een eigenaar heeft?  In Capelle a/d IJssel en Rotterdam Oosterflank/Zevenkamp kun je met mij een afspraak maken om de kat uit te laten lezen op chipnummer zodat hij hopelijk weer snel herenigd wordt met zijn eigenaar.

VAKANTIE CHECKLIST: Twijfel je of jij je diva’s beter thuis kan laten of  in een kattenhotel kan onderbrengen tijdens jouw afwezigheid? Wil jij een stappenplan met punten waar je allemaal aan moet denken op het gebied van gezondheid en welzijn van jouw katten en op praktisch gebied? Begin volgend jaar kun je mijn vakantie checklist aanvragen, vol handige tips en informatie.  Met behulp van deze lijst kun je voor jouw katten en jouw omstandigheden de beste oplossing kiezen. Tot die tijd kun je mij natuurlijk altijd even bellen als je vragen hebt of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.