EENVOUDIGE VRAAG OVER KATTENGEDRAG: Heb je een eenvoudige vraag over het gedrag van jouw kat(ten)?  Stel deze dan via de livechatbox of  laat je telefoonnummer achter, dan bel ik terug.

CHIPREADER: Ik ben in het bezit van een chipreader. Zie jij een kat in nood en  twijfel je of hij een eigenaar heeft?  In Capelle a/d IJssel en Rotterdam Oosterflank/Zevenkamp kun je met mij een afspraak maken om de kat uit te laten lezen op chipnummer zodat hij hopelijk snel weer in zijn eigen mandje ligt.

KENNISMAKINGSAFSPRAAK KATTENOPPAS: Natuurlijk wil je precies weten aan wie jij je kostbare bezit gaat toevertrouwen en ben je benieuwd hoe jouw katten op mij gaan reageren. Boek gerust een geheel vrijblijvend kennismakingsbezoek.  De enige voorwaarde is dat jouw katten in het bezit zijn van een geldig vaccinatiebewijs en dat je woont binnen mijn oppasgebied.

 

E-BOEK:  De Keurige Kat, alles netjes in de kattenbak. Is jouw kat onzindelijk en wil je alles weten over  goed kattenbakmanagement?  Vraag dan mijn gratis e-boek aan via het contact formulier.  Je geeft dan tevens toestemming om jouw naam op mijn mailinglist te zetten voor de ontvangst  van “Kopstootjes” mijn nieuwsbrief met daarin alles over katten.

 

 

 

 

 

 

 

15 + 7 =