Gratis

ADVIES:  Heb jij een vraag over het gedrag van jouw kat of ben je op zoek naar informatie over vacht of gedrag? In een kort telefoongesprek van 10 minuten geef ik antwoord op je vraag en kan ik je adviseren over de te nemen stappen.  Dit telefoongesprek is geen telefonisch gedragsconsult of gedragsadvies; ik geef algemene adviezen.

CHIPREADER: Ik ben in het bezit van een chipreader. Zie jij een kat in nood en  twijfel je of hij een eigenaar heeft?  In Capelle a/d IJssel en Rotterdam Oosterflank/Zevenkamp kun je met mij een afspraak maken om de kat uit te laten lezen op chipnummer zodat hij hopelijk weer snel herenigd wordt met zijn eigenaar.

GRATIS E-BOEK: Wil jij ook een keurige kat, die alles netjes op de kattenbak doet? Stuur dan een berichtje naar 2kattengedrag@gmail.com of gebruik het contactformulier en vraag mijn gratis e-boek aan.   Je ontvangt dan tevens 4x per jaar   “Kopstootjes” mijn nieuwsbrief met daarin alles over katten.  Ik ben zuinig op jouw gegevens, zie mijn privacy statement bij downloads en je kan je altijd afmelden.