Leuke Kat consult € 199*

Traject voor het ombuigen van enkelvoudig ongewenst gedrag en het neerzetten van een goede basis voor een gelukkige kat.

  • Intake/voorbereiding d.m.v. telefoongesprek, vragenlijst, filmpjes en beschrijving van het ongewenst gedrag
  • Consult aan huis
  • Deskundig advies ter plekke
  • Opstellen verslag met plan van aanpak
  • 2 maanden telefonische begeleiding bij de uitvoering van de gegeven adviezen
  • Speelhengel en gebonden werkboek t.w.v. € 20

Toeslag meervoudig ongewenst gedrag € 55 per probleem 

Majesteit Consult € 315*

Als boven, voor complex ongewenst gedrag of bij meerdere katten met ongewenst gedrag in de groep. Met 2 consulten aan huis en een gecombineerd behandelplan waarbij alle therapiemethoden elkaar versterken.

spInzicht consult  € 125*

Los consult voor het analyseren van de leefomgeving van de kat en deskundig advies ter plekke. De basis voor een gelukkige kat en ter preventie van ongewenst gedrag.  Incl. minigids t.w.v. € 6

Telefonisch advies € 45

Advies nodig of even sparren? Boek een telefonisch advies consult, daarin bespreken wij jouw vragen over je kat(ten) en geef ik deskundig advies.

*Tarieven zijn excl. reiskosten vanaf NS Rotterdam-Alexander a € 0,35 per km. Consulten worden overdag ingepland, ook in het weekend zonder extra kosten.

Op de trajecten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing die je kunt vinden op deze site.

Er wordt rekening gehouden met de fysieke, mentale, emotionele en gedragsmatige behoeften van kat(ten) zodat je een goede basis legt voor een gelukkige kat.  Mijn consulten zijn informeel, laat alles gewoon zo als het is.