Wat is het Kattendebat?

Een mini workshop voor kattenpersoneel en kattenliefhebbers.  Nodig thuis wat vrienden, familie of buren uit en we maken er een gezellige en informatieve belevenis van.  Ook leuk voor dierenartspraktijken, kattenpensions/hotels, dierenwinkels, buurthuizen, serviceflats die iets leuks willen organiseren voor hun klanten of (buurt)bewoners.  Omdat ik het klein en interactief (max. 10 personen) wil houden heb je alleen wat stoelen nodig. Tijdens deze mini-workshop krijg je meer inzicht in het gedrag van katten en geef ik tips ter voorkoming van gedragsproblemen en voor het inrichten van een katvriendelijk huis.  Bij je thuis of op locatie voor € 50 excl. reiskosten; dat is slechts € 5 per persoon!

Ik geef ook Kattendebatten in buurthuizen, houd mijn facebook pagina in de gaten voor details. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Wil jij ook een Kattendebat organiseren? Bel of app dan even, dan neem ik contact met je op!

“Tebbie in Huis?”  

Altijd al willen weten hoe het nu echt zit met dat kleine stuk eigengereid? Waarom je tijger op het aanrecht springt en aan de bank hangt? Waarom jouw diva dol is op jouw stinkende schoenen of waarom katten kopjes geven? Wil jij meer weten over kattentaal en communicatie? Waarom katten zo graag in dozen zitten of zo dramatisch doen over een dichte deur? Praat gezellig mee en leef je in tijdens het kattendebat.