Wat is het Kattendebat?

Een mini workshop voor kattenpersoneel en kattenliefhebbers.  Nodig thuis wat vrienden, familie of buren uit en we maken er een gezellige en informatieve belevenis van.  

Ook leuk voor dierenartspraktijken, kattenpensions/hotels, dierenwinkels, bibliotheken, buurthuizen of serviceflats die iets leuks willen organiseren voor hun klanten of (buurt)bewoners. Het is ook mogelijk Tebbie in Huis online te geven, mits de technische kant door de opdrachtgever wordt verzorgd.

Omdat ik het klein en interactief wil houden heb je alleen wat stoelen nodig en geen dure apparatuur. Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in het gedrag van katten en geef ik tips ter voorkoming van gedragsproblemen. 

De lezing Tebbie in Huis is beoordeeld met “Leuke presentatie, leuke middag, heel informatief en goed verzorgd”. Neem gerust even contact op voor meer informatie.

“Tebbie in Huis?”  

Altijd al willen weten hoe het nu echt zit met dat kleine stuk eigengereid? Waarom je tijger op het aanrecht springt en aan de bank hangt? Waarom jouw diva dol is op jouw stinkende schoenen of waarom katten kopjes geven? Wil jij meer weten over kattentaal en communicatie? Waarom katten zo graag in dozen zitten of zo dramatisch doen over een dichte deur? Praat gezellig mee en leef je in tijdens het kattendebat.