Contact

Heb je belangstelling voor een consult en wil je weten hoe ik jullie kan helpen? App mij dan even op tel 06 30815872 of vul het formulier op de site even in, dan neem ik snel contact op.  Door mijn werkzaamheden ben ik vaak onderweg waardoor ik niet altijd de telefoon kan opnemen.

Heb je vragen over de kattenoppas service, app mij dan even op tel 06 30815872, dan neem ik contact met je op wanneer ik je rustig te woord kan staan.  Door mijn werkzaamheden ben ik vaak onderweg waardoor ik niet altijd de telefoon kan opnemen.

Alle tarieven vind je onder de Tab Aanbod en Tarieven op de pagina van het product zelf.

Een simpele, eenvoudige vraag over kattengedrag is gratis en die kun je via de chat/Help knop stellen rechts onderaan de pagina. 

Wil jij je kat  gelukkiger maken? De Happy Cats Handleiding voor een Gelukkige Kat kun je bestellen onder deze link: https://www.felinova.be/product/handleiding_harpercollins?happycats=1019

Wil je eerst zelf aan de slag zonder hulp van een kattengedragsdeskundige? Ga dan niet googelen of hulp aan z.g. ongeschoolde “ervaringsdeskundigen” vragen, want iedere kat en elke situatie is anders.  Beter bestel je boeken die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en die een eenvoudige uitleg geven.    Zoals de hiervoor vermelde Happy Cats handleiding voor een Gelukkige Kat i.c.m.  met de Happy Cats Revolutie onder deze link https://www.felinova.be/product/revolutie?happycats=1019

KvK-nummer 73548812

BTW-nummer NL001498054B05

Voor Kat en Co. Gedragsadvies en Verzorging maakt gebruik van de KOR, er wordt geen B.T.W. berekend.