Herken je dit?

Je wil met een gerust hart op vakantie en zeker weten dat alles goed geregeld is voor je harige kinders. Het liefst wil je dat een ander ziet wat jij ook ziet en dat de normale routine van je katten zo min mogelijk wordt verstoord. Je wil dat je katten aandacht krijgen want dat zijn ze gewend. Of jouw lieverd staat op dieetvoer of krijgt 2x daags een pilletje en je vindt het terecht belangrijk dat daar op een verantwoordelijke wijze mee om wordt gegaan. 

Wie haal je in huis?

Op de Over Mij pagina leer je me al een beetje kennen en ik kom graag vrijblijvend kennismaken. Je ervaart hoe het voelt en je kan meteen zien hoe jouw katten op mij reageren. Ik neem een blanco oppasovereenkomst met je door en de algemene voorwaarden en ik vertel hoe ik je op de hoogte houd en dat je altijd in direct contact staat met mij als verzorger. Als het goed voelt, bekijken we de kamers waar de katten verblijven tijdens je afwezigheid en laat je mij zien waar de kattenbakken en andere benodigdheden staan. Bovendien laat je de favoriete hangplekjes van je huistijgers zien en je  vertelt mij over jullie gewoontes zodat ik die in stand kan houden. Ik denk met je mee en natuurlijk staat het jullie vrij om meerdere cat nannies uit te nodigen ter vergelijking, je hoeft niet meteen te beslissen. 

Stuur even een berichtje naar 2kattengedrag@gmail.com, dan bel ik je voor een afspraak.

Neem contact op:

Door mijn opleidingen en ervaring ben ik een professionele kattenspecialist.   Over mij wordt vaak gezegd dat ik zelf een kat ben, dus jouw diva’s hebben voor mij geen geheimen 😉 

Tijdens onze  samenwerking:

-Krijg je van mij een sleutellabel met de naam van je kat erop

-Monitor ik het gedrag en de gezondheid van jouw katten 

-Houd ik je dagelijks op de hoogte 

-Ben ik tijdens jouw oppasperiode bereikbaar van 08:30 tot 23:00 uur 

-Ververs ik water- en voer nadat ik de bakjes heb gereinigd

-Zorg ik dagelijks voor schone kattenbakken en een grote beurt volgens jouw schema

-Speel of kroel ik met jouw diva’s en zorg ik voor afwisseling in spel en verrijking

-Ga ik in geval van nood met jouw kat naar de dierenarts

-Leg ik ook de post uit het zicht en geef ik je planten water

-Sproei ik op verzoek je tuin- of balkonplanten

 

 

Tarieven en mogelijkheden:

Prima voor Purrrfecte poezen (ca. 30 min) 

1 of 2 katten € 12,50

3 of 4 katten € 15

Luxe voor Glamour poezen (ca. 45 min) op aanvraag

1 of 2 katten € 15

3  katten € 16

4 katten € 17

Super de Luxe voor de Majesteit (ca. 60 min) op aanvraag

€ 21 ongeacht het aantal katten. 

Mag evt. opgesplitst worden in 2 bezoeken per dag op aanvraag. 

Tarieven zijn inclusief B.T.W. en reiskosten binnen mijn servicegebied.

 

 

Servicegebied postcodes: 2901 t/m 2909 heel Capelle a/d IJssel; 2911CE/CP/CS/CV/ED/EG/GA/HB/HH/ RB/ RC/RD/RE/RG in Nieuwerkerk a/d IJssel; 2921 in Krimpen a/d IJssel en postcodes 3061, 3064 t/m 3069 in Rotterdam.

Toeslag feestdagen van € 5 per bezoek per dag ongeachte het aantal katten op: Nieuwjaarsdag, Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Kerstdagen.

Je doet jouw sleutel met je naam in mijn brievenbus of ik kom hem gratis ophalen bij boekingen >5 dagen, bij kortere afwezigheid reken ik € 5 per rit als ik niet in de buurt ben. Ik heb ook een gratis sleutelbewaarservice voor vaste klanten.

Stofzuigen in de kamers waar de katten verblijven € 5 per keer per verdieping.

Tuin sproeien € 5 per keer

Begeleiden van de kat naar de dierenarts tijdens oppas periode € 20 per keer excl. dierenartskosten, medicatie en evt. taxikosten in geval van nood.

Huren voerpuzzels en voerbakken met timer € 5 per week incl. batterijen.

Vachtonderhoud en beauty (alleen als de kat dat toestaat): Klittencontrole/spotcombing/ droogshampoo/borstelen/oogjes schoonmaken/nagels voorpoten knippen € 10 per kwartier.

Alle oppaskatten moeten gevaccineerd zijn!

Neem ook een kijkje bij mijn Wall of Paws

Nieuw veld

4 + 3 =

  

   

Wat vinden anderen?

Wij hebben dit jaar voor het eerst Voor Kat & Co ingeschakeld om tijdens onze vakantie de katten te verzorgen.
Heerlijk om zo goed op de hoogte gehouden te worden, het heeft ons echt ontzorgd. De katten waren niet erg toeschietelijk, maar hebben zich uiteindelijk toch gewonnen gegeven en zich laten liefkozen. We komen zeker terug!” 

Marianne H.

Wij hebben dit jaar voor het eerst Voor Kat & Co ingeschakeld om tijdens onze vakantie de katten te verzorgen.
Heerlijk om zo goed op de hoogte gehouden te worden, het heeft ons echt ontzorgd. De katten waren niet erg toeschietelijk, maar hebben zich uiteindelijk toch gewonnen gegeven en zich laten liefkozen. We komen zeker terug!” 

Marianne H.

 “Anja heeft een week op mijn kat gepast, naar volle tevredenheid! Ik kreeg elke dag een foto/berichtje over hoe het met de kat ging, heel geruststellend. En je merkt dat ze het echt leuk vindt om te doen. Ik schakel haar graag weer in als ik weer een oppas voor m’n kat nodig heb. Aanrader!!” 

Denise W.

 

“Anja is geweldig goed met de katten. Al langere tijd maken wij gebruik van haar diensten voor kortere of langere periode van afwezigheid en altijd tot volle tevredenheid van onze Kip en Pollewop. Een geruststelling tijdens afwezigheid om te weten dat de verzorging in uitstekende handen is bij Anja.””

Cor S.

“Anja heeft, net als vorig jaar, 2 weken op onze 2 katjes gepast en niets dan lof hierover. Het gaat hier om 2 (ex-)asielkatjes, waarbij het erg moeilijk is om deze ergens anders onder te brengen. In zo’n geval is zo iemand als Anja echt een uitkomst. De beestjes kunnen lekker in hun vertrouwde omgeving blijven en worden dagelijks op deskundige wijze van hun natje en droogje (en niet te vergeten : aandacht!) voorzien. Absoluut een aanrader!”

Bert

Enorm goed gevoel bij deze manier van kattenopvang tijdens de vakantie. Geen moment zorgen gemaakt om mijn kat. Liefdevol verzorgd en vertroeteld en nog tips na afloop. Erg tevreden! Bedankt Anja  

Chantal S.

 

“Super blij met onze vaste en betrouwbare kattenoppas. Anja heeft al meerdere keren onze katten verzorgt en dit doet ze met veel liefde. Ook hou ze in de gaten hoe de katten zich gedragen gedurende de oppasperiode. Ze is een echte kattenvriend.”

Dominic

Anja als vakantieoppas voor mijn twee katten was een schot in de roos. Fijne communicatie over het welzijn van je katten. Betrouwbaar en niet snel in paniek. Veel waarde voor je geld.”

Peter

Professionele oppas, administratie en gegevens over de katten zijn keurig in orde. Altijd zeer prettig contact met de oppas. Voor de katten wordt met veel liefde echt de tijd genomen. Kortom; zeer tevreden!”

Bo